51-годишен мъж  от Нови пазар е задържан в рамките на

...
51-годишен мъж  от Нови пазар е задържан в рамките на
Коментари Харесай

Арестуваха мъж в Нови пазар за купуване на гласове

51-годишен мъж  от Нови пазар е арестуван в границите на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с политическите права на жителите.  

След получен действен сигнал преди обяд през днешния ден полицейски чиновници направили престърсване на пет адреса в ромската маха на Нови пазар. Намерени и конфискувани са описи с ръкописно написани имена и други персонални данни на лица.

Освен тях, криминалисти иззели мобилни телефони, сим карти и парична сума, която е под 500 лв.. Случаят е докладван на прокурор от Районна прокуратура- Шумен. Работата по формираното бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 167 алинея 2 от Наказателен кодекс продължава под надзора на прокуратурата.

Според закона, който предложи или даде на другиго имотна полза за да го склони да упражни изборното си право в интерес на избран претендент, се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 6 година и с санкция от 10 хиляди до двадесет хиляди лв..
Мобилни групи ревизират 9 получени сигнала за изборни нарушавания в Шуменско, сподели ст.комисар Георги Гендов, шеф на ОДМВР Шумен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР